HUVA

Det startet i 2010 der vi ble enig om å se hva vi kunne få til, etter noen mnd hadde vi merkevarenavnet huva på plass. En bekjent med navn Torstein Søreide Skogedal, studerte design. Han skapte logoen til huva som en del av studiet.

Hilde Berg som er tryllekunstner med strikkepinner strikker alle vareprøver og nye ideer. Hilde er født på Røros som har vært en viktig plass i oppveksten så vel som det voksne liv. Strikking Det første produktet som ble ferdig i 2014 er Huva 1713 som er en av merkedes varmeste ull-gensere, om ikke den varmeste. Vi er veldig fornøyd med resultatet og tilbakemeldingene er helt fantastisk. Vi vil plassere dette produktet som en arbeidshest, en som er til å stole på når kulden er på sitt tøffeste og en som virkelig er slitesterk.

I 2018 lanserte vi Huva tova votter, som pr i dag produseres på Stjørdal og skal vi være helt ærlig tror jeg ikke det er mange produkter i sportsbransjen som kan skilte med «Made in Stjørdal» Vi er på søk etter fabrikk til å produsere dette produktet, men pr i dag er ikke denne funnet. Så alle vottene som vi produserer nå er rundstrikket med pinner, som gir en sømløs produksjon og en fantastisk kvalitet.

Les merShow less

Meny

Innstillinger